Javni forum

Što će se dogoditi s HNOS-om?

Što će se dogoditi s HNOS-om?

by Deleted user -
Number of replies: 2
Budući da je HNOS "na snazi" već treću godinu, razmišljate li o tome, u kojem se smijeru on kreće? Hoće li se ubrzo "ugasiti" s obzirom da sve manji broj nastavnika nastavu održava u skladu sa zahtjevima HNOSA. Naravno, to je funkcioniralo u prvim danima stupanja HNOS-a na snagu..ali sad je svakim danom sve manji i manji broj nastavnika koji zaista rade kako bi trebalo. Budući da smo mi kao prošlogodišnji studenti imali gotovu idealnu sliku "kako se to radi po HNOS-u", zaposlivši se u školama, vidjeli smo da je praksa nešto malo drugačija...pa zaista, što mislite, što će se u budućnosti događati s našim HNOS-om?
In reply to Deleted user

Re: Što će se dogoditi s HNOS-om?

by Hrvoje Gašparić -
Iskreno rečeno, ne znam kako zapravo nastava prema HNOS-u izgleda u praksi jer se nisam još susreo s tim, ali mogu reći da sam upoznat s nekim slučajevima nastavnika koji ga uopće ne provode. To mogu vidjeti na primjeru svog mlađeg brata koji je sada 2. razred OŠ i ima istu nastavnicu kao i sestra prije 7 godina. Totalno identičan sistem rada samo što udžbenici izgledaju drugačije...
In reply to Hrvoje Gašparić

Re: Što će se dogoditi s HNOS-om?

by Davorin Ćuti -
Znaš kak izgledan nastava po HNOSU ? Pa ono sad umjesto krede i ploče koriste PowerPoint prezentacije. Ajd molim te što će ti više od toga approve.gif.